2. ML SJEVER Košarkaši Virke pružili dobar otpor Ivančici, no gosti ipak slavili: Fuis najefikasniji u domaćim redovima

Košarkaši Virka Virovitice proteklog su vikenda na domaćem terenu, u utakmici 9. kola 2. ML Sjever, ugostili košarkaše Ivančice.

Mlada domaća momčad vrlo je dobro parirala gostima. Nakon -2 (23:25) u uvodnih 10 minuta, igrači Marina Ferenčevića u drugoj dionici okrenuli su rezultat u svoju korist te se na odmor otišlo s 43:41 za Virovitičane.

I nakon 30 minuta igre Virka je bila u egalu, u posljednju dionicu ušlo se rezultatom 54:54, no gosti su do isteka vremena u konačnici došli do uvjerljive pobjede s konačnih 82:59.

Najefikasniji u redovima Virke bio je Petar Fuis s 21 poenom, dok je kapetan Antonio Pavlović postigao njih 12.

– Tri četvrtine odigrali smo više nego dobro, no vrlo smo mlada momčad, s prosjekom manjim od 20 godina, stoga nije čudno da nam se događaju crne rupe koje iskusniji, snažniji i utreniraniji protivnici znaju kazniti. Konačan rezultat po meni ipak nije realan, no znali smo da Ivančica ima širinu te su nas kaznili tricama i odlijepili se na poveću razinu. Ipak, svakako veseli da smo protiv jedne momčadi koja svima stvara probleme pokazali dobro lice- rekao je trener Virke Marin Ferenčević.

Virovitičani se nakon devet odigranih kola nalaze na 11. mjestu prvenstvene ljestvice, a ovog vikenda tražit će bodove na gostovanju u Virju.

KK “VIRKA” – KK “IVANČICA” 59 : 82

KK “Virka”: Paždin D. 10, Fuis P 21 (1×3), Škvarić M., Petrović M., Petrović S. 9 (1×3), Pavlović A. (cap.) 12, Krstanović N. 7 (2×3), Vučak T., Vidović E., Radović T. L.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Šolc)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content