I ove godine “Advent u Lugu Gradinskom” na imanju Joze Markovića: Evo što sve očekuje posjetitelje

I ove je godine povodom došašća Jozo Marković iz Luga Gradinskog za sve žitelje općine Gradina i ostale goste pripremio blagdanski program koji će se održavati na njegovom imanju u tom naselju u općini Gradina.

Manifestacija pod nazivom “Advent u Lugu Gradinskom” održavat će se svake adventske nedjelje od 17 sati, osim posljednje, 24. prosinca, kada će program započeti u 16 sati.

Tom prigodom posjetitelji će uz besplatni paprikaš, lepinje, čaj i kuhano vino, moći uživati u blagdanskoj atmosferi koju će dodatno “rasplamsati” i tamburaši.

I ove godine više desetaka ukrašenih kućica, koje čine selo Bilivode, dječja igrala te izložba starina i fotografija, bit će na raspolaganju posjetiteljima već prve adventske nedjelje, 3. prosinca.

Ove godine posjetitelje očekuje i novitet, a radi se o zatvorenom grijanom prostoru koji će biti na raspolaganju svima onima koji se žele malo zagrijati u ove hladne zimske dane. Osim toga, na sam Badnjak, od 16 sati, na imanju obitelji Marković uz besplatne pržene ribice, čaj i kuhano vino, bit će uprizorene i žive jaslice uz nezaobilazno pjevanje božićnih pjesmama te svega ostalog što čini ugođaj ovog najradosnijeg blagdana.

(www.icv.hr, bs)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content