Raznolikim programom u Špišić Bukovici održan sedmi po redu “Božićni sajam”

Općina Špišić Bukovica sedmi je put za redom za sve svoje mještane i goste organizirala tradicionalni “Božićni sajam” na kojemu je sudjelovalo dvadesetak OPG-ova i udruga s područja općine Špišić Bukovica i iz susjednih općina.

– Ovo je sedmi po redu “Božićni sajam” iako tradicija održavanja “Božićnog sajma” traje već deset godina- rekao je tom prigodom načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler.

– S Božićnim sajmom započeli smo 2013. godine, no pandemija Covid-a 19 onemogućila nas je u kontinuitetu, tako da smo tri godine bili bez “Božićnog sajma” koji je dobra prigoda našim OPG-ovima i udrugama da predstave svoje proizvode i razvesele posjetitelje. Zahvaljujem stoga svima koji su ovaj događaj uveličali svojim dolaskom i sudjelovanjem, OPG-ovima, udrugama, Osnovnoj školi iz Špišić Bukovice, Moto klubu “Alka” i našem DVD-u- zahvalio je Hrvoje Miler, a mi smo prošetali ovim veselim sajmom koji se održao u društvenom domu i prostoru društvenog doma u Špišić Bukovici.

Svi nazočni mogli su uživati u raznim delicijama, kuhanom vinu, čaju i sokovima, te kupiti neki od proizvoda ili suvenira izlagača. Za to vrijeme, vatrogasci DVD Špišić Bukovica okitili su čempres pokraj društvenog doma, a Moto mrazevi, odnosno članovi Moto kluba “Alka” iz Špišić Bukovice, darivali su mališane prigodnim poklonima. I na ovogodišnjem Božićnom sajmu okupio se veliki broj mještana i gostiju koji su i na ovaj način podijelili radovanje nadolazećem Božiću i Novoj godini.

(www.icv.hr, bs)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content