Biciklistički klub Našice obilježio deset godina postojanja

U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Markovac Našički jučer (subota) je održana redovna godišnja izvještajna skupština Biciklističkog kluba Našice koju je pozdravnim riječima otvorio Ivan Adžić, predsjednik BK Našice. Skupštini su, uz članove kluba, nazočili i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Žagar, direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler, županijski vijećnik Vanja Prošić, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi, predsjednik URT “Nexe Tesm” Našice Tomislav Gall i mnogi drugi uvaženi gosti, a predsjednik im se zahvalio na podršci i suradnji.

Predstavljena su izvješća o radu kluba i financijsko izvješće gdje su istaknute sve aktivnosti koje je klub provodio prošle godine, a predstavljeni su i plan i program rada za 2024 .godinu. Sva izvješća i odluke usvojene su jednoglasno.

Klub broji tridesetak članova koji su vrlo aktivni cijele godine i svojim radom pridonose boljem životu u Našicama, a ove godine slavi svoj 10. rođendan.

Predsjednik Biciklističkog kluba Našice Ivan Adžić zahvalio se gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Gradu Našicama, direktorici Turističke zajednice Grada Našic Ines Resler, sponzorima i članovima koji su ih podržavali u proteklom periodu.

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba čestitao je 10.rođendan našičkim biciklistima te je pohvalio njihov rad s mladima.

– Prije svega želio bih čestitati Biciklističkom klubu Našice njihovu desetu jubilarnu obljetnicu te čestitati na dosadašnjem radu i zahvaliti im se na izuzetnom doprinosu promidžbi Grada Našica. U protekle dvije godine grad Našice doživljava pozitivne promjene stvarajući novu turističku priču kroz obnovu Kulture i prirodne baštine. U našoj zajednici Biciklistički klub zauzima visoko mjesto, a prilika je da im se zahvalim na kontinuiranom promoviranju Grada Našica na raznim manifestacijama. Od onih memorijalnih gdje se promiče istina o Domovinskom ratu, rada s djecom, jer djecu je najteže animirati, te obilježavanje važnih događaja poput Dana slavonske šume i Dana grada. Ovaj klub ne samo da doprinosi turističkom imidžu Našica, već igra i ključnu ulogu u promicanju zdravog života i bavljenje sportom među građanima od onih najmlađih do najstarijih.Grad će i dalje pružati podršku Biciklističkom klubu Našice- izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Članovima kluba čestitali su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Žagar, direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler, županijski vijećnik Vanja Prošić, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi te predsjednik URT “Nexe Team” Našice Tomislav Gall koji su pohvalili rad kluba, a posebno rad s velikim brojem mladih biciklista.

IMG 20240224 170655 Custom

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content