Gradska knjižnica Đurđevac ugostila Aleksandra Stankovića, jednog od najpoznatijih hrvatskih TV voditelja: Predstavio svoju knjigu “Depra”

Gradska knjižnica Đurđevac ugostila je večeras (četvrtak) jednog od najpoznatijih hrvatskih TV voditelja Aleksandra Stankovića, voditelja popularne emisije “Nedjeljom u 2”. Stanković je naime održao promociju svoje knjige “Depra” u kojoj govori o svojoj borbi s ovom opakom bolešću.

– Ideja za knjigu o vlastitoj borbi s depresijom došla je nakon dugih 10 godina ovog stanja. Nama koji se suočavamo s depresijom puno znači međusobni razgovor kako bi si olakšali tu borbu. Mislim da je i moj posao na televiziji, koji je jako stresan, pridonio razvoju ove bolesti. Dugo sam se odupirao tome, ali tijelo to pamti i akumulira– rekao je Stanković.

Stankovića su došli podržati brojni Đurđevčani i gosti među kojima i gradonačelnik Hrvoje Janči, a koji su ispunili Gradsku knjižnicu te pozorno upijali svaku riječ gosta. Druženje i promocija knjige su bili isprepleteni pitanjima posjetiteljima na koje je Stanković vrlo rado odgovarao, a pri kraju promocije je i potpisivao knjige te spremno pozirao za brojne selfije.

(www.icv.hr, bk)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content