Još jedna uspješna godina iza Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velimirovac

U društvenom domu “Stjepan Pintarić” jučer (subota) je Dobrovoljno vatrogasno društvo Velimirovac iz istoimenog našičkog prigradskog naselja održalo svoju 94. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Zapovjednik Alan Rep podnio je tom prigodom izvješće o radu za 2023. godinu, te plan rada za 2024. godinu. Financijsko izvješće za 2023. i 2024. godinu podnio je tajnik Dalibor Hajduk.

Društvo broji oko 79 članova, prošle godine šest ekipa sudjelovalo je na vatrogasnim natjecanjima u Koški, devet pripadnika vatrogasne mladeži položilo je stručne ispite i devet članova završilo je ispit za zvanje vatrogasac. Podjele i uvjerenja priznanja članovima za završene ispite te podršku u radu podijelili su zapovjednik Alan Rep i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

Zapovjednik Alan Rep dobio je priznanje od strane Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije za sudjelovanje na intervenciji požara u Dravi International, a za poseban doprinos u sudjelovanju u intervenciji poplave 2023. dobio je Bruno Šimunek.

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić čestitali su DVD-u Velimirovac na uspješnom radu i aktivnostima, te na okupljanju mladih članova u zajednicu.

Zapovjednik Alan Rep zahvalio se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Vatrogasnoj zajednici Našice, te svima ostalima koji su im stalna podrška.

Na skupštini su prisustvovala mnoga prijateljska društva, te gosti: direktorica Turističke zajednice grada Našica Ines Resler, zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice i Javne vatrogasne postrojbe Našice Danijel Marković, predsjednik Vatrogasnog Vijeća JVP Našice Hrvoje Žiha i predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac Marin Knežević.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content