Milan Krmpotić ponovno izabran za predsjednika Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Virovitičko-podravske županije

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Podgorja sinoć (četvrtak) je održana izvještajno – izborna skupština Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Virovitičko-podravske županije.

Nakon usvajanja izvješća o radu, financijskog izvješća i izvješća Nadzornog odbora, zbog isteka mandata razriješeni su predsjednik, tajnica te tijela upravljanja. Za predsjednika u novom mandatu izabran je dosadašnji predsjednik Milan Krmpotić, u Izvršni odbor izabrani su Matija Stanešić, Vinko Ivanac, Jozo Šantak i Mario Ripli, dok su u Nadzorni odbor izabrani Krešimir Šantak, Božica Šantak i Dubravka Matoković.

U planu za 2024. godinu predviđeno je održavanje Festivala sportske rekreacije na selu Virovitičko-podravske županije, Dječji festival sportske rekreacije Virovitičko-podravske županije, održavanje susreta planinara, sudjelovanje na Hrvatskom festivalu sportske reakcije na selu, Hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena te Olimpijadi starih spotova u Brođancima.

U ime Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije skupštinu je pozdravio član Izvršnog odbora Tihomir Majstorović, a na kraju je sve pozdravio i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

– U današnje vrijeme, kad se sve manje krećemo, pohvalno je sudjelovati u udrugama kojima je cilj aktivno provođenje slobodnog vremena. I grad i županija uvijek će pomoći rad ovakvih udruga i organizaciju njihovim natjecanja- zaključio je Ivica Kirin.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content