Raspisan Javni poziv za iskaz interesa za korištenje socijalnih usluga u Centru za osobe s invaliditetom Đurđevac

Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac poziva zainteresirane građane za Iskaz interesa za sljedeće socijalne usluge iz Javnog poziva:

  1. Organizirano stanovanje:

– pojačana podrška funkcionalno potpuno ovisnom korisniku 24 sata dnevno (svakodnevna intenzivna podrška) ili

– pojačana podrška funkcionalno djelomično ovisnom korisniku do 16 sati dnevno (svakodnevna intenzivna podrška) ili

– podrška funkcionalno djelomično ovisnom korisniku 2,5 sata dnevno (svakodnevna kratkotrajna podrška).

  1. Poludnevni boravak (4 – 6 sati dnevno)
  2. Cjelodnevni boravak (6-10 sati dnevno)
  3. Pomoć u kući:
  • Obavljanje kućanskih poslova,
  • Zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

U Prijavi je potrebno navesti: ime i prezime podnositelja, adresu stanovanja, grad ili općinu prebivališta, OIB, datum i mjesto rođenja, broj telefona i naznaku oblika usluge organiziranog stanovanja. Također,  uz Prijavu je potrebno dostaviti Rješenje o invalidnosti, Rješenje / ili preporuku Hrvatskog zavoda za socijalni rad ili drugi odgovarajući akt kojim se dokazuje ispunjavanje uvjeta za korištenje socijalnih usluga.

Podsjećamo rekonstrukcijom Centra za osobe s invaliditetom priveo se namjeni atraktivni objekt u centru grada Đurđevca s ciljem uspostave dvije nove socijalne usluge prevencije institucionalizacije. Objekt za organizirano stanovanje za osobe s invaliditetom ima kapacitet 32 osoba. U ostatku navedenog kompleksa, pružat će se komplementarne usluge poludnevnog i dnevnog boravka za osobe s invaliditetom koje nastavljaju život u obitelji, ali i za stare i nemoćne. Obnovljeni objekt uključuje 141 infrastrukturnu jedinicu.

Zainteresirani za socijalne usluge iz ovog Javnog poziva prijave dostavljaju osobno, poštom na adresu: Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac, 48350 Đurđevac, Stjepana Radića 8 ili na mail: [email protected] .

Također, ukoliko su potrebne dodatne informacije možete dobiti na sljedećim brojevima telefona: Mirjana  099/216-6966 ili Jurica  097/777-1065.

Javni poziv možete naći u nastavku teksta:

(djurdjevac.hr) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content