U DV “Suhopolje” obilježene maškare: Veselo ozračje prenijeli i na ulice

Danas je u DV “Suhopolje” obilježen fašnički utorak. O tome danu djeca već tjednima pričaju, dogovaraju se u što će se maskirati, govore odgojiteljicama što bi željeli biti, koga glumiti.

Konačno, došao je i taj dan kada se mogu pokazati svojim prijateljima i odgojiteljicama u svojim kostimima, plesati, pjevati i glumiti da su netko drugi.

– Bilo je tu superjunaka, bubamara, vila, dinosaura, vatrogasaca, policajaca te raznih drugih maštovitih maski. Vrtić je odjekivao pjesmom, cikom i veseljem. U posjet su nam došli općinski načelnik Goran Doležal i Dražen Čimin, a djeca su im rado pjevala i recitirala naučene pjesmice i recitacije. Nakon toga, iskoristili smo lijepo vrijeme te ovo veselo ozračje prenijeli i na ulice Suhopolja, napravivši karnevalsku povorku u kojoj smo pjevali pokladne pjesme, mahali prolaznicima, autima i kamionima koji su nam neprestano trubili, što je djecu izuzetno razveselilo. Po povratku u vrtić dočekao nas je ručak i krafne koje je svako dijete sa užitkom i slašću jelo, opijeno današnjim uzbudljivim danom- poručili su iz DV “Suhopolje”.

(www.icv.hr, DV “Suhopolje”)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content