Veleučilište u Virovitici kontinuirano ulaže u ljude, prostor i opremu: “Novom vrhunskom opremom studente ćemo educirati prema vrhunskim standardima i u korak s globalnim trendovima”

Virovitica ima prvoklasne uvjete za studiranje. U krugu od sto metara su Veleučilište, Studentski dom sa 108 kreveta, Studentski restoran Škola i kafić, Tehnološko-inovacijski centar i sportski tereni dostupni studentima na korištenje. Danas Veleučilište u Virovitici pohađa oko 400 studenata iz svih dijelova Hrvatske, u pet preddiplomskih i dva diplomska studija iz dva znanstvena područja te tri polja.

Sve navedeno rezultat je kontinuiranog ulaganja u ljude, prostor i opremu kako bi studentima omogućili najbolje uvjete za obrazovanje u korak sa svjetskim trendovima.

Najbolji pokazatelj navedenog je laboratorij za elektrotehničku grupu predmeta. Laboratorij za elektrotehničku grupu predmeta, kapaciteta 16 radnih mjesta, modularan je pa se može prenamijeniti za neke druge predmete, recimo za digitalnu elektroniku. Opremljen je u suradnji s osječkim Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, dio kroz donaciju, dio kroz zajednički projekt.

Nabavom suvremene opreme i pribora za pripremu i spajanje optičkih vlakana metodom fuzijskog varenja te mjerenja prijenosnih karakteristika optičkih linkova optičkim reflektometrom u vremenskoj domeni (OTDR), Veleučilište u Virovitici nadogradilo je i moderniziralo postojeće kapacitete laboratorijske opreme.

Navedena oprema biti će od osobite koristi na kolegijima stručnog prijediplomskog studija Elektrotehnike usmjerenih na primjenu optičkih tehnologija u telekomunikacijskim i računalnim mrežama.

-Studiraj u suvremeno opremljenom Veleučilištu u Virovitici studije Elektrotehnike, Računarstva, Menadžmenta i Poduzetništva – poručili su iz Veleučilišta.

Više informacija možete potražiti OVDJE.

(Veleučilište u Virovitici)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content