Elektromontaža Kenjerić: Vaš partner za napredne elektrane i elektroinstalacije

U svijetu sve veće osviještenosti o važnosti obnovljivih izvora energije i naprednih tehnoloških rješenja, tvrtka Elektromontaža Kenjerić ističe se kao jedan od predvodnika u pružanju inovativnih elektrotehničkih usluga. Sa svojom dubokom stručnošću, predanošću razvoju zajednice te širokim spektrom kvalitetnih usluga, Elektromontaža Kenjerić postavlja standarde u industriji.

Ova tvrtka ističe se svojim dubokim temeljima u znanju, angažirajući isključivo stručnjake iz relevantnih područja. Njihova predanost praćenju trendova u industriji, posebno u povećanju društvene odgovornosti i poboljšanju kvalitete života zajednice, čini ih nezaobilaznim partnerom u elektrotehničkim rješenjima.

Od svog osnutka, Elektromontaža Kenjerić prošla je dug put, započevši s raznolikim djelatnostima kao što su održavanje elektromotornih pogona, javne rasvjete i rashladnih sustava. No, usmjerenje tvrtke u posljednjem desetljeću prema obnovljivim izvorima energije ističe ih kao lidera u području modernih elektrotehničkih rješenja.

Njihov portfelj usluga obuhvaća širok spektar, uključujući instalaciju solarnih elektrana po principu “ključ u ruke”, postavljanje punionica za električna vozila, montažu klima uređaja, elektroinstalacije i održavanje elektromotornih pogona.

Osnovana 1996. godine sa sjedištem u Čađavici, tvrtka Elektromontaža Kenjerić svojim kontinuiranim rastom i širenjem poslovanja od početaka održavanja elektromotornih pogona do otvaranja maloprodaje i veleprodaje elektromaterijala 2006. godine, dokazuje svoju predanost i pouzdanost kao poslovnog partnera.

Njihove primarne djelatnosti obuhvaćaju ponudu obnovljivih izvora energije, ugradnju punionica za električna vozila, izradu industrijskih elektroinstalacija te održavanje i instaliranje rashladnih klima uređaja. Također, tvrtka se bavi i maloprodajom i veleprodajom elektromaterijala, dodatno proširujući svoj utjecaj i prisutnost na tržištu.

Elektromontaža Kenjerić može se pohvaliti značajnim projektima, uključujući instalacije solarnih elektrana, elektroinstalacije za industriju te postavljanje klima uređaja, kao i održavanje klima uređaja i elektroinstalacija za poznate trgovačke lance i banke. Više o njihovim referencama moguće je pogledati ovdje.

Trgovina Elektromontaže Kenjerić smještena je u Slatini na adresi J.J. Štrosmajera 33, pružajući klijentima mogućnost izravne kupovine ili informacija o načinima i uvjetima kupnje te dostavi proizvoda putem njihove web stranice kenjeric.eu.

Svojom stručnošću, predanošću i širokim spektrom usluga, Elektromontaža Kenjerić ostaje lider u području elektrotehnike i obnovljivih izvora energije.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content