Godišnja skupština Dinama iz Josipova: Poboljšati plasman u proljetnom dijelu sezone 1. ŽNL

Jučer (petak) su se članovi, trener i igrači Nogometnog kluba Dinamo iz Josipova okupili u mjesnom domu kako bi održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Na početku je nazočne pozdravio i na dolasku im se zahvalio predsjednik kluba Dinko Brezec, a potom je izabrano radno predsjedništvo.

Na skupštini je predsjednik Brezec podnio izvješće o radu i financijsko izvješće za protekli period te iznio plan rada i financijski plan za tekuću.

Prema riječima Brezeca, prošla godina, kada je Dinamo ušao u 1. županijsku ligu, nije počela zadovoljavajuće jer su se još “tražili” u tom višem rangu u kojem nastupa puno dobrih ekipa. U jesenskom su dijelu zauzeli deveto mjesto na tablici, no proljetni dio nogometne sezone 2023./2024. za njih je počeo puno bolje, a čemu je pridonijelo dovođenje nekoliko novih igrača.

Kako je zaključio Brezec, ekipa se još “slaže” te će se za narednu sezonu pojačati i biti konkurent za sami vrh tablice. Plan proljetnog dijela ove sezone im je biti među prvih pet ekipa.

Foto 2 10

Isto tako, Brezec se zahvalio Općini Sopje i načelniku Berislavu Androšu na dosadašnjoj potpori.

Skupštini je nazočio i načelnik Androš koji je pohvalio rad tog kluba, napomenuvši da je NK Dinamo Josipovo jedan od šest nogometnih klubova koji djeluju na području općine Sopje te da će Općina i dalje voditi brigu o svim klubovima pa tako i josipovačkom Dinamu.

(www.icv.hr, adf)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content