Konjički klub Virovitica: Planovi za budućnost i najava Virovitičkog konjičkog maratona “Josip Blažević – Joza”

Izvještajna skupština Konjičkog kluba Virovitica održana je sinoć (subota) u društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Golo Brdo, uz prisustvo mnogobrojnih gostiju i članova. Na skupštini su usvojena izvješća o radu i financijama za proteklu godinu.

U planu rada za tekuću godinu istaknuta je organizacija Virovitičkog konjičkog maratona “Josip Blažević – Joza” povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, kao i dana hrvatskih branitelja. Članovi Konjičkog kluba “Virovitica” planiraju sudjelovati i u drugim sličnim manifestacijama konjičkih udruga.

Rad skupštine podržali su predstavnici konjičkih udruga iz Međimurja, Vrbovca i Kalnika, kao i mjesnih odbora Golo Brdo, Rezovačke Krčevine i Podgorje, Udruge mladih Golo Brdo, predsjednik UDVDR podružnice VPŽ Vlado Paurić te pročelnik gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

– Uz Udrugu malih životinja “Golub”, Konjički klub “Virovitica” brojnoj djeci može zorno prikazati životinje, koje se danas ne mogu vidjeli u svakodnevnom životu. Grad Virovitica će podržavati održavanje hvalevrijednog Virovitičkog konjičkog maratona “Josip Blažević – Joza”- tom prilikom naglasio je Alen Bjelica.

(icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content