Kristina Smiljanić, učenica SŠ Stjepana Sulimanca iz Pitomače treća na međužupanijskom natjecanju WorldSkills u kategoriji ”Tajničko poslovanje”

U Ekonomskoj i upravnoj školi u Osijeku održano je Međužupanijsko natjecanje WorldSkills Croatia u disciplini Tajničko poslovanje na kojem je sudjelovala i učenica Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača, Kristina Smiljanić pod mentorstvom profesorice Jasmine Pavičić. Kristina je učenica 4.a razreda smjera Poslovni tajnik te je između sedam natjecatelja zauzela 3. mjesto, a samim time je predložena za Državno natjecanje WorldSkills Croatia 2024 koje će se održati u svibnju u Zagrebu.

WorldSkills Croatia je najveći događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj koje organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Cilj ovoga natjecanja je promocija i popularizacija strukovnog obrazovanja. Na državnom natjecanju će sudjelovati više od 350 najboljih učenika iz više od 200 strukovnih škola koji će se natjecati u 42 strukovne discipline.

(www.icv.hr, SŠ Stjepana Sulimanca Pitomača)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content