Policija prodaje zaplijenjene automobile: Evo što je sve u ponudi

Svi koji su u potrazi za novim limenim ljubimcem neka imaju na umu da Policijska uprava osječko-baranjska prodaje četiri zaplijenjena automobila.

Inače, radi se o vozilima koja su u prekršajnim postupcima postali vlasništvo Republike Hrvatske, a sada traže nove vlasnike – prenosi Dnevno.hr

Prodaja će se odviti u srijedu, 27. ožujka od 10:30 sati i to u dvorištu PU osječko-baranjske.

Evo što se nudi

Iz policije su otkrili kako se radi o osobnim automobilima BMW 320d, dva Volkswagen Golf 1,9 D te Seat Cordoba 1.4 SE, a koji će se prodavat u javnoj dražbi prema načelu viđeno-kupljeno te se naknadne reklamacije neće uvažiti.

Ipak, ne mogu svi sudjelovati na dražbi jer javnoj prodaji ne mogu pristupiti osobe kojima su automobili oduzeti u prekršajnim postupcima, kao ni službene osobe zaposlene u Poreznoj upravi.

Podsjećaju da je prošlog mjeseca sličnu prodaju održalo i Ministarstvo za prostorno uređenje, gradnju i državnu imovinu koje je prodavalo 24 vozila koja su u vlasništvu države.

Na prodaju su bila različita vozila različitih marki automobila, kao i motocikli i brodovi.

Na prodaju su vozila koja su prethodno registrirana u Hrvatskoj, ali i ona koja nisu. Također, postoje vozila iz i van Europske unije. Tako se mogla pronaći Mazda 6 iz 2003. godine, Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline iz 2010. godine, kao i njegov jači ‘brat’ Passat 3.2 4Motion Highline iz 2006. godine.

Na popisu auta koji nisu registrirani u Hrvatskoj našao se korisni Chrysler Voyager iz 200.2 godine. Među vozilima koja su registrirana izvan EU našla su se dva Mercedesa: E270 iz 2003. godine te C220 iz 2000. godine. Na prodaju su i dva kamiona Renault Premium i Schmitz SK024, ali i dva plovila: Motorna brodica BAT 745 ARCTIC i Motorna brodica ZAR 57 WD.

Možda i najatraktivnije vozilo na listi svakako je Harley Davidson VRSFC iz 2009. godine. Početne cijene vozila kreću se od dvjestotinjak eura.

(dnevno.hr, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content