Zagrebački Dinamo organizira višednevni nogometni kamp u Đurđevcu: Prijave otvorene do 23. ožujka

Sve je bliže dan kad će inače “crveno-crni” đurđevački Graničar ugostiti “modru boju”. Riječ je o gostovanju zagrebačkog Dinama, odnosno njihovog nogometnog kampa koji će se održati u gradu Picoka od 1. do 3. travnja na travnjacima Športskog rekreativnog centra Vlado Lešćan Duspe.

Dinamova nogometna akademija dovodi svoje profesionalne trenere na dohvat ruke, u planu je održati četiri treninga kroz tri dana, a prijaviti se mogu i nogometaši i nogometašice.

Kad je riječ o godištima, u kamp se primaju djeca rođena od 2010. pa do 2017. godine. Prijave su otvorene već neko vrijeme i bit će otvorene do 23. ožujka.

Svi sudionici dobit će opremu koja im ostaje, medalju i diplomu, a osigurano im je i jelo i piće. Najbolji polaznici kampa osvajaju tjedan dana treniranja u Dinamovoj nogometnoj akademiji.

– Zahvaljujući sjajnoj suradnji našeg i zagrebačkog kluba te nakon nekoliko međusobnih prijateljskih utakmica, zagrebački Dinamo sada će doći kod nas na naš prekrasni Športsko rekreativni centar, a to nas čini jako ponosnima. Ovo je sjajna prilika za djecu da vide kako se radi u Dinamovoj akademiji, ali i da se nametnu njihovim stručnjacima koji će voditi treninge – istaknuli su u đurđevačkom Graničaru.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj mobitela 092/ 150 7990 ili preko e-mail adrese [email protected] gdje mogu doznati i sve detalje vezane uz ovaj nogometni kamp.

(NK Graničar Đurđevac)

Plakat Dinamovog kampa u Durdevcu

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content