1. ŽNL Kolo otvaraju No Limit TVIN i Drava: Orešac favorit u susretu s Podravcem, vukosavljevačka Mladost domaćin Podgorju

Prvu utakmicu 19. kola 1. županijske nogometne lige sutra u 16:30 sati na terenu Sportskog centra TVIN igraju No Limit TVIN i Drava iz Terezinog Polja. U gostujućem sastavu neće moći zaigrati Dario Begović, dok bi domaća momčad trebala biti kompletna. Domaća momčad je favorit, ali gosti će sigurno pokušati doći barem do boda.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju u 16:30 sati. Vodeća Mladost na svom terenu u Vukosavljevici ugošćuje Podgorje. Obje momčadi su prije sedam dana ostale praznih ruku te će im ovo biti prilika za iskupljenje. Za gostujuću momčad pravo nastupa nema Martin Špoljarić.

Zanimljivo će biti u Grabrovnici gdje je Croatia domaćin proljetos odličnom Dinamu iz Josipova. Obje momčadi neće biti kompletne. U domaćim redovima neće moći zaigrati Antun Hodak, a kod gostiju Darko Kokoška. Moglo bi biti neizvjesno do posljednjeg sučevog zvižduka.

Interesantna utakmica odigrat će se u Velikom Rastovcu gdje je Munja domaćin Omladincu iz Korije. U oba tabora planiraju doći do tri boda, što dodatno podiže draž ovoj utakmici.

Sveti Đurađ, nakon prvog proljetnog boda osvojenog na gostovanju kod Podravca, pokušat će iznenaditi DOŠK iz Dolaca na svom terenu.

Orešac je nas svom travnjaku favorit u ogledu s Podravcem iz Sopja, iako za domaću momčad neće moći zaigrati Tomislav Tomašević.

Na listi strijelaca vodeći trojac se nije mijenjao. Prvi je Mateo Nemčec iz Mladosti s 31 golom, drugi Antonio Paulović koji je jesenas igrao za Dravu s 26, a treći je igrač Mladosti Stipo Djak s 21 zgoditkom. Na četvrto mjesto se probio igrač No Limit TVIN-a Theo Filipović koji je 13 puta savladao suparničke vratare.

TABLICA 7

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content