4. NL BJ-KC-VT Slatina ugošćuje Garić, Sloga putuje kod lidera u Cvetkovec

Nakon pobjede nad Podravcem, nogometaši Slatine ponovno su domaćini. Sutra u 16:30 sati u 19. kolu 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na stadion Antuna Tone Butorca dolazi Garić iz Garešnice.

U oba tabora razmišljaju o plasmanu u 3. nogometnu ligu Sjever, stoga će se igrati beskompromisno i na pobjedu.

– Nadam se da ćemo sutra konačno biti u kompletnom sastavu. Igramo s direktnim konkurentom za plasman u vrhu tablice i trebamo razmišljati samo o pobjedi- susret je najavio trener Slatine Darko Krsnik.

Gosti, koji su u prošlom kolu ostali bez bodova na svom terenu u susretu s Bilogorom 91 iz Grubišnog Polja, za slatinsku utakmicu ostali su i bez Vedran Rijetkovića zbog trećeg žutog kartona.

Nakon remija s jakom momčadi Ferdinandovca, nogometaši Sloge iz Zdenaca sutra putuju kod vodeće momčadi lige- Tehničara u Cvetkovec.

Na najtežem gostovanju ovog proljeća trener Danijel Ciglar ne može računati na trojicu igrača koji su sakupili po tri žuta kartona: Marina Zdelara, Marka Mataiju i Ivana Stjepića.

– Domaća momčad jača je od nas i da smo u kompletnom sastavu, a ne u ovako okrnjenom. Međutim nećemo se predati bez borbe. Pokušat ćemo pružiti što jači otpor favoriziranom domaćinu te, ako nam se ukaže prilika, doći i do pozitivnog rezultata- o subotnjoj utakmici rekao nam je trener Sloge Danijel Ciglar.

tablica 8

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content