Ekipa Powerlifting kluba Virovitica ostvarila impresivne rezultate na 2. Kupu grada Zagreba u bench pressu

U subotu, 20. travnja, zagrebački Maksimir bio je domaćin vrhunskog natjecanja u Bench Pressu pod organizacijom Powerlifting kluba Power Crew iz Zagreba. Natjecanje, poznato kao “2. Kup grada Zagreba u bench pressu”, okupilo je iznimno talentirane natjecatelje iz cijele regije.

Među tim natjecateljima bila je i ekipa Powerlifting kluba Virovitica, koji su ostvarili impresivne rezultate.

Nina Srzić, u Junior kategoriji težine -76 kg, demonstrirala je svoju izvanrednu snagu podižući 70 kg u Bench pressu. Njezino postignuće donijelo joj je visoko 2. mjesto u kategoriji.

Enia Majetić, predstavljajući klub u Open kategoriji s težinom od -63 kg, pokazala je svoju sposobnost podižući 52,5 kg. Njezina izvedba zasluženo ju je stavila na postolje, osvojivši 2. mjesto u svojoj kategoriji te 3. mjesto u Open kategoriji.

Filip Vlajsavljević, u Junior kategoriji s težinom od -83 kg, impresionirao je sve prisutne podižući čak 115 kg u Bench pressu, što mu je donijelo 2. mjesto u kategoriji.

Antonio Miletić, također predstavnik kluba u Open kategoriji s težinom od -74 kg, dokazao je svoju dominaciju postižući 80 kg u Bench pressu. Njegov izuzetan rezultat donio mu je zlato u svojoj kategoriji.

Osim natjecatelja, ključnu ulogu u uspješnom vođenju natjecanja imali su i glavni suci Milena Đurđević i Dražen Moslavac, zajedno s Danijelom Škopecom, voditeljem natjecanja.

(icv.hr, Powerlifting klub Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content