Mladi vozač pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole sletio s ceste i zadobio lakše tjelesne ozljede

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano petnaest prometnih nesreća, od kojih tri s ozlijeđenim osobama i dvanaest s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama je jedan vozač bicikla teško ozlijeđen, a dva mlada vozača osobnih automobila su lako ozlijeđena, priopćila je danas (utorak) PU virovitičko-podravska.

Dvije prometne nesreće su uzrokovali vozači koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola i jednu mladi vozač kojemu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova.

Prometna nesreća koju je uzrokovao 23-godišnji mladi vozač osobnog automobila koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola utvrđene koncentracije od 1,07 g/kg za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih prekršajnih bodova se dogodila u subotu, 30. ožujka oko 2:50 sati u naselju Pčelić u općini Suhopolje.

Do prometne nesreće je došlo jer ovaj mladi vozač u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti, zbog čega je došlo do zanošenja vozila preko cijele širine kolnika, slijetanja vozila s kolnika, udara u kosinu kanala i rastuće grmove ukrasnih biljaka na zelenoj površini, te prevrtanja vozila na krov. Mladi vozač je u ovoj prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content