OPĆINA LUKAČ Započeli radovi na projektu revitalizacije nogometnog igrališta u Terezinom Polju

U Terezinom Polju, naselju u općini Lukač, započela je realizacija najavljenog projekta “Izvedba sistema za automatsko navodnjavanje nogometnog igrališta NK Drava” kojemu je dodan i projekt agrotehničke obrade terena i zasijavanje novog travnjaka.

Ukupna vrijednost radova je oko 40.000 eura, a financirat će se iz proračuna Općine Lukač i programa Ministarstva turizma i sporta namijenjenog za revitalizaciju sportskih terena na temelju aplicirane prijave od strane Općine.

Podršku projektu, u vidu pisanja projekta pružila je Razvojna agencija Virovitičko – podravske županije.

Ovim projektom, uz HNK Lukač 05, NK Bratstvo Gornje Bazje i NK Dinamo Kapela Dvor, sada i NK Drava Terezino Polje dobiva kvalitetno Nogometno igralište s ugrađenim automatskim navodnjavanjem.

Realizacijom projekta Općina Lukač unaprijedit će sportsku infrastrukturu na svojem području, te osigurati nogometnim klubovima i mladima kvalitetne uvjete za bavljenje sportom i rekreacijom.

Nakon provedenog postupka Javne nabave te odabira najpovoljnijeg izvođača započet će radovi na pripremi terena, sijanju trave i izradi sistema za automatsko navodnjavanje koji će biti završeni u roku 30 dana.

Do tada, županijski nogometni prvoligaš Drava svoje će domaćinske utakmice odigravati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

(www.icv.hr, Općina Lukač)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content