Preventivna akcija “Na dva kotača sigurno” u Virovitici: Motociklistički trening za odgovorniju vožnju

U subotu, 20. travnja, od 10 do 12 sati, grad Virovitica bit će poprište preventivne akcije pod nazivom “Na dva kotača sigurno”. Lokacija događaja je parkirališni prostor Veleučilišta u Virovitici, gdje će biti postavljen motociklistički poligon.

Ova akcija ima za cilj promicanje preventivnih mjera sigurnosti u sklopu nadolazeće motociklističke sezone. Kroz kondicijsku obuku motociklista, želi se potaknuti vozače motocikala i mopeda na odgovornije sudjelovanje u prometu.

Organizacija akcije povjerena je Policijskoj postaji Virovitica, uz suradnju s Moto klubom “Alka” iz Špišić Bukovice i Moto klubom “Kumovi” iz Virovitice.

Na poligonu će sudjelovati policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske te članovi moto klubova s područja Virovitičko-podravske županije, uključujući MK “Alka” Špišić Bukovica, MK “Kumovi” Virovitica, MK “Speed” Slatina, MK “Respect” Slatina i MK “Zvijeri” Čađavica.

– Pozivaju se vozači motocikala i mopeda da se pridruže na parkiralištu Veleučilišta u Virovitici te sudjeluju u kondicijskom treningu. Nakon treninga, u 12 sati, planiran je defile motociklista od Virovitice do sjedišta MK “Alka” Špišić Bukovica – poručuju organizatori.

(icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content