Proglašeni najuspješniji sportaši grada Đurđevca u 2023. godini

Već tradicionalno, Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca, u Domu kulture organizirala je svečanost proglašenja najuspješnijih sportašica i sportaša, sportskih ekipa, mladih sportskih nada, perspektivnih mladih ekipa te sportskog trenera i djelatnika Đurđevca za 2023. godinu.

Prije same ceremonije dodjele nagrada i plaketa, pozdrave i zahvale sportašima i sportskim djelatnicima uputili su predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić te gradonačelnik Hrvoje Janči.

U kategoriji sportskih ekipa osoba s invaliditetom najuspješnija je Ženska ekipa viseće kuglane u sastavu Nadica Mesar, Marija Fuček, Đurđa Ivčić i Ivka Mihalić.

U kategoriji sportaša osoba s invaliditetom najuspješniji sportaš u 2023. je Jurica Karan iz Nogometnog kluba „Graničar“ Đurđevac.

Najuspješnija ženska sportska ekipa su seniorke ŠRK “Picok” Đurđevac, a muška juniori U-19 NK Graničara.

Najuspješnija sportašica je Viktorija Šestak iz RK Đurđevac, a najuspješniji sportaš Anatolyj Snozyk iz NK Graničara.

Najuspješniji trener u 2023. godini je Željko Vedriš, a sportski djelatnik Zlatko Robotić koji je i održao prigodni govor u ime svih nagrađenih.

Dodijeljene su i nagrade za mlade perspektivne ekipe te priznanja državnim prvacima u protekloj godini s područja Đurđevca dok su posebna priznanja za vrhunske sportske rezultate u nastupima za reprezentaciju Republiku Hrvatske dobile karatistica Ema Juričić te članice RK Podravka Vegeta Lea Smiljanec i Gabriela Domović.

U revijalnom programu pred prepunim đurđevačkim Domom kulture nastupale su članice plesnog kluba Ritam iz Đurđevca.

(www.icv.hr, dm, foto: D. Domišljanović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content