Veseli Uskrsni ponedjeljak u Orahovici: Mališani tragali za pisanicama, kvrcali se jajima i utrkivali se s jajetom u žlici

Red vitezova Ružice grada Orahovica pripremio je za orahovačke mališane veseli Uskrsni ponedjeljak uz niz zabavnih igara, a sve pod nazivom ”Lov na pisanice’ . Skupilo se 30 djece koje je predsjednik Reda vitezova Vlado Grgić pozdravio i prvo im ispričao jednu Uskrsnu bajku u kojoj je Uskrsni zec izgubio pisanice, a one su se nekako našle u Orahovici i negdje su skrivene.

Tako je krenula prva igra, potraga za pisanicama, a na kraju ih je najviše pronašla Mia. Vrlo brzo započela je i druga igra kvrcanje jaja, bilo je napeto i zanimljivo, a nagrade su dobili svi. I kraju treća igra pod nazivom žličarenje, odnosno nošenje jajeta u žlici i hodanje desetak metara do jedne točke i nazad što je najbrže učinila Kristina.

-Ono što je najvažnije je zabava i veseli dječji osmijeh koji je vladao središtem grada. Nagrade su dobila sva djeca, a nama je najvažnije da su se svi dobro zabavili. Hvala roditeljima koji su doveli svoju djecu, hvala Gradu Orahovici na pomoći u organizaciji i svima koji su nam na bilo koji način pomogli. Red vitezova ide dalje s novim sadržajima za sve uzraste naših sugrađana – rekao je Grgić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content