Virovitički stolnotenisači potvrdili odličan plasman na kraju sezone, Karlo Korač najbolji igrač 4. HL Regija Zapad

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu odigrano je pretposljednje i posljednje, odnosno 22. i 23. kolo Hrvatske stolnoteniske lige Regije Zapad.

U svakoj od liga (treća i četvrta) natjecalo se po 12 ekipa iz ukupno pet županija. Odličan rezultat na kraju sezone ostvario je i Stolnoteniski klub Virovitica.

Druga ekipa STK Virovitica u sastavu Stjepan Štiks, Ivica Hodak, Krunoslav Korač, Žarko Inhof, Teo Lorenzo Radović, Tomislav Mandić i Damir Horvat, osvojila je na kraju 4. mjesto u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Regija Zapad.

Treća ekipa STK Virovitica ostvarila je zavidan uspjeh u 4. ligi osvajanjem 3. mjesta u sastavu Berigoj Zdjelar, Karlo Korač, Tomislav Fidušek, Miroslav Radović, Tomislav Zdjelar i Antonio Jagodić. Treba istaknuti da je Karlo Korač osvojio i pojedinačni trofej kao najuspješniji igrač 4. Hrvatske stolnoteniske lige Regija Zapad s omjerom pobjeda 34:3

Prva ekipa STK Virovitica u sastavu Darko Kulej, Ivica Đerđ i Josip Jagušić, koja se natječe u 2. Hrvatskoj ligi Regija Zapad, sezonu završava ovog vikenda susretima posljednja dva kola koja se igraju upravo u Virovitici. Virovitički stolnotenisači trenutno su na sedmoj poziciji.

(STK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content