1. ŽNL No Limit TVIN ugošćuje Orešac, a Mladost Sveti Đurađ

Ovog vikenda igra se 25. kolo 1. županijske nogometne lige. Prva utakmica igra se u subotu 25. svibnja u 17:30 sati na terenu Sportskog centra TVIN. Vodeći No Limit TVIN ugostit će momčad Orešca. Obje momčadi trebale bi biti kompletne, dok bi domaća ekipa trebala biti bliže osvajanju tri boda.

Preostalih pet utakmica igra se u nedjelju 26. svibnja u 17:30 sati. Drugoplasirana Mladost na svom Parku u Vukosavljevici ugostit će Sveti Đurađ. Domaća momčad trebala bi biti bliže pobjedi, iako su igrači trenera Darija Gabrića pokazali da ih se niti u jednom trenutku ne smije podcijeniti.

Derbi se igra na Ciganki u Josipovu gdje će odlični Dinamo ugostiti DOŠK iz Dolaca. Domaća momčad pobjedom bi bodovno dostigla svoje goste, dok bi gosti pozitivnim rezultatom praktički potvrdili treću poziciju na kraju natjecanja. Gosti ne mogu računati na Marina Velića.

U Grabrovnici Croatia je domaćin Munji iz Velikog Rastovca. Oba sastava neće biti kompletna. U redovima Croatije pravo nastup nemaju Matija Pavić i Luka Sabljić, dok kod gostiju ne smije istrčati Josip Vida.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Drava iz Terezinog Polja dočekuje momčad Plavi iz Jugovog Polja. Drava bi trebala biti bliže pobjedi.

Podgorje bi domaćom pobjedom nad Podravcem iz Sopja trebalo odagnati sve sumnje oko ispadanja iz lige. Za goste i dalje ne može igrati Tomislav Sopjanac.

Na listi strijelaca neuhvatljiv je prvi topnik Mladosti Mateo Nemčec s 50 pogodaka. Drugo mjesto drži njegov suigrač Stipo Djak s 27, dok je treći Antonio Paulović, koji je jesenas igrao za Dravu, sa 26 golova, a na četvrto mjesto probio se Brazilac iz Dinama Matheus Vinicius Ribeiro De Oliveira, koji je postigao 22 zgoditka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content