3. NL SJEVER Županijski derbi kolo prije kraja: Pitomača i Virovitica na travnjak će istrčati u nekompletnim sastavima

U subotu, 25. svibnja u 17:30 sati igraju se utakmice 26. kola 3. nogometne lige Sjever. Po treći puta ove sezone u županijskom derbiju snage će odmjeriti momčadi Pitomače i Virovitice.

U prvoj utakmici, na Vegeški, Pitomača je došla do pobjede 3:1. Druga utakmica odigrana je krajem jeseni na pitomačkom Gmanju. Po teškom terenu domaća momčad došla je do uvjerljive pobjede rezultatom 5:0. Treća utakmica igra se ponovno u Pitomači. Domaći nogometaši u svojoj povratničkoj sezoni u trećeligaško društvo još su u igri za drugu poziciju na tablici, a paralelno s tim plasirali su se u finale Županijskog nogometnog kupa.

-Iako nećemo biti kompletni u susretu sa susjedima iz Virovitice, nismo izgubili pobjednički mentalitet te se nadamo osvajanju novih bodova – optimističan je trener Pitomače Ivan Presečan.

Momčad Pitomače neće biti kompletna. Zbog tri žuta kartona neće zaigrati Erik Erdelji, dok je nastup nekolicine igrača upitan zbog ozljeda.

Virovitica do kraja natjecanja želi izbjeći posljednju poziciju na tablici, stoga bi pozitivan rezultat u Pitomači bio veliki korak na tom putu.

-Nažalost zbog kartona te poslovnih i obiteljskih obveza nećemo biti u kompletnom sastavu. Zato će priliku od prve minute dobiti nekoliko juniora. Uvjeren sam da će pokazati svoju igračku kvalitetu te pružiti dostojan otpor kvalitetnoj domaćoj momčadi – o derbiju nam je rekao trener Virovitice Krešimir Crvenka.

U momčadi “narančasto – crnih” iz Virovitice, zbog tri žuta kartona neće zaigrati Mile Kovačević, Luka Špoljar neće istrčati zbog ozljede, dok zbog poslovnih i obiteljskih obveza neće moći zaigrati kapetan Luka Duvnjak i veznjak Luka Sabo.

Utakmica ovih momčadi sigurno će privući veliki broj navijača.

(www.icv.hr, mš)

3. NL Sjever 2

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content