Borova – Josip Šoštar 3:5: Pobjede čačinačke i vukosavljevačke Mladosti, 17 golova u Četekovcu

Donosimo rezultate i strijelce u danas odigranim nogometnim utakmicama Premijer i 1. ŽNL.

4. LIGA BJ-KC-VT

MLADOS (KP) – SLOGA 3:1

Sloga iz Zdenaca poražena je na gostovanju u Kloštru Podravskom. Mladost je povela u petoj minuti golom Dylana  Djedora, dvostruki strijelac za domaćine bio je Erik Milošević u 14. i 50. minuti, dok je Danijel Zebec u 30. bio jedini strijelac za Slogu.

PREMIJER ŽNL

BOROVA – LUKAČ 05 3:5

Nogometaši Lukača 05 slavili su danas na gostovanju u Borovi. Poveli su gosti golom Josipa Šoštara u 20. minuti, deset minuta kasnije izjednačio je Darko Obžetić, no raspoloženi Šoštar do predaha je još dva puta zatresao mrežu domaćina, u 41. i 43. minuti. Niti tu nije bilo kraja uzbuđenjima u prvom poluvremenu budući da je Ivica Andrejić u posljednjoj minuti prvog dijela smanjio na 2:3. Šoštar je utakmicu protiv Borove zaključio s još dva gola u nastavku, strijelac je bio u 68. i 75. minuti, dok je konačnih 3:5 postavio Mateo Grobotek u 80. minuti utakmice. Zanimljivo je i da su gosti utakmicu odradili s devet igrača.

DINAMO (Č) – MIKLEUŠ 11:6

Pravu golijadu gledatelji su mogli vidjeti u Četekovcu gdje je domaći Dinamo slavio protiv Mikleuša. Imali su domaćini 6:0 nakon prvih 45 minuta. Tri gola postigao je Matej Dorinka, dva Goroslav Rukavina, dok je svog vratara matirao Filip Mrva. Početkom drugog dijela na 6:1 smanjio je Dragan Trupina, no ubrzo je Leon Kokoška povisio na 7:1. Kokoška je do kraja utakmice postigao još dva gola za domaćine, a po jednog Matej Dorinka i Dario Lončarek. Dvostruki strijelac za goste bio je Josip Kokoška, dok su po gol, uz već spomenutog Trupinu, upisali i Tomislav Giber, odnosno Zlatko Sabo. Preostali zgoditak Mikleuša bio je autogol Alena Šareca. 

SOKOL – SUHOPOLJE 0:0

Mreže su zato mirovale u Milanovcu gdje je gostovalo Suhopolje, no uzbuđenja nije nedostajalo. I jedna i druga momčad imale su priliku doći do gola s 11 metara, no kazneni udarci nisu bili realizirani. U redovima Sokola promašio je Denis Kovač u 60., a kod gostiju Zdenko Lončarek u posljednjoj minuti utakmice. Suhopolje je kraj susreta dočekalo s igračem manje nakon isključenja Stjepana Iharoša u 84. minuti.

VOĆIN – MLADOST (ČAČ) 1:5

Čačinačka Mladost bila je uspješna u Voćinu protiv istoimenog domaćina. Marin Zuanović i Toni Ramić pogodili su za 0:2 na poluvremenu. Na 0:4 povisili su Zuanović i Florijan Rupčić početkom drugog dijela, smanjio je Ante Đorđević u 58., dok je konačan rezultat postavio Ramić svojim drugim golom u 72. minuti.

ZRINSKI (NB) – CRNAC 1:2

Nogometaši Crnca poveli su u Novoj Bukovici golom Dominika Kapetanovića u 13. minuti, a s prednosti su otišli i na predah. Mreže su nakon toga mirovale sve do posljednjih 10 minuta. Prvo je izjednačio Danijel Podmanicki, a pet minuta prije kraja pobjedu Crncu osigurao je Matija Bošnjak. Crnac je od 72. minute igrao i s igračem manje nakon isključenja Alena Kelera.

SLAVONIJA – REZOVAC 1:4

Rezovčani su došli do tri boda na gostovanju kod sladojevačke Slavonije. Luka Rajković i Marin Đurđević pogađali su u prvom poluvremenu, smanjio je Ivo Jukić u 66. minuti, a pobjedu gostima osigurali su Silvijo Buzuk u 76. minuti i Đurđević svojim drugim golom u 84. minuti.

1. ŽNL

MLADOST (V) – SVETI ĐURAĐ 2:0

Vukosavljevačka Mladost na svom je terenu došla do pobjede protiv Svetog Đurađa. Mateo Nemčec bio je precizan u petoj minuti, dok je konačan rezultat postavio Mirko Dražetić u 82. minuti.

DRAVA – PLAVI 2:1

Mreže su u Terezinom Polju mirovale u prvom dijelu, a pitanje pobjednika riješeno je u posljednjih 20-tak minuta. Marijan Holec doveo je Plave u prednost u 69. iz kaznenog udarca, a s dva gola tri boda Dravi donio je Ivan Crnojević u 76. i 83. minuti. Prvog je postigao iz igre, a drugog s bijele točke. Dodajmo i kako su Plavi utakmicu započeli s 10 igrača, a dovršili s devet budući da je Dominik Kralj zbog ozljede, zbog koje je trebao i medicinsku pomoć, izašao iz igre u 37. minuti.

CROATIA – MUNJA 2:2

Croatia i Munja u Grabrovnici su podijelili bodove. Kristijan Lončarić doveo je domaćine u prednost u 43. minuti, Luka Glogovšek povisio ju je u 68, dok je Munja do boda došla zahvaljujući golovima Luke Vide u 82. i 86. minuti.

PODGORJE – PODRAVAC (S) 7:1

Podgorje je uvjerljivom pobjedom ispratilo Podravac. Po dva gola za domaćine postigli su Matia Horvat i Mateo Jurković, po jednog Patrik Bukvić i Luka Vukšić, dok je svog vratara matirao Marko Sokaćić. Jedini gol za goste postigao je Matija Mikić. Gosti su utakmicu započeli s devet igrača, no od 21. minute, pri rezultatu 2:0, igrali su kompletni.

DINAMO (J) – DOŠK 5:2

DOŠK je protiv Dinama došao do prednosti od dva gola zgoditcima Tonija Sitara u 26. i Marijana Šaleka u 48. minuti, no od 55. minute i gola Milenka Beneša za 1:2 domaćini kreću prema preokretu. Dva gola do kraja utakmice postigao je Matheus Vinicius Ribeiro de Oliveira, a po jednog Josip Zajček i Darko Kokoška. 

(www.icv.hr, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content