Članovi Oldtimer kluba Virovitica u Rumunjskoj predstavili Virovitičko-podravsku županiju i Republiku Hrvatsku

Članovi Oldtimer kluba Virovitica prošli su vikend bili u posjetu svojim kolegama iz Oldtimer kluba u gradu Zalau u Rumunjskoj. Tom su prigodom posjetili izložbu starih vozila koju je organizirao Retromobil Club Filiala Salaj iz Rumunjske te izložbu vozila u gradu Oradeu gdje su uz stara vozila bila i novija tuning urađena vozila.

Na ovoj izložbi međunarodnog karaktera članovi virovitičkog kluba bili su jedini predstavnici iz Hrvatske i tako su na najbolji način promovirali Grad Viroviticu, Virovitičko-podravsku županiju i cijelu Hrvatsku.

To nam je potvrdio i predsjednik kluba Dražen Bajivić koji je napomenuo da je pet starih vozila s deset vozača i suvozača tom prilikom prevalilo put od oko 1300 kilometara.

-Automobili su izdržali, a i mi vozači. Pripremali smo se za ovaj dalek put na koji su nas pozvali naši prijatelji iz Rumunjske s kojima imamo odličnu suradnju.

Put je s pauzama trajao oko 11 sati u jednom smjeru, ali isplatilo se jer osim što smo se susreli s dragim prijateljima i tako potkrijepili dobru suradnju, lijepo smo se proveli i vidjeli zanimljivu izložbu, državu Rumunjsku, njihove ljude, običaje i odlične delicije.

Zahvaljujemo svima, od organizatora, Filiali Salaj i svim njihovim članovima, ljudima koji su se tri dana brinuli za nas i sve nam osigurali te nas vrhunski ugostili. Siguran sam da ćemo se u dogledno vrijeme ponovno odazvati pozivu naših prijatelja i dostojno predstaviti naš grad i županiju – rekao nam je na povratku Dražen Bajivić.

(www.icv.hr, bs, foto: Facebook)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content