Izložbom starih fotografija nastavljeno obilježavanje 200 godina školstva u Sopju

Danas (utorak) je u Područnoj školi Sopje izložbom starih fotografija nastavljeno obilježavanje 200 godina školstva u Sopju.

Na otvaranju izložbe, uz učiteljice, roditelje i učenike, nazočila je i ravnateljica matične Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica Ksenija Žunec te predstavnici Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” ”Podravac” Sopje.

Tajnik Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” ”Podravac” Sopje Jozo Šantak predstavio je seriju fotografija koje predstavljaju natjecanje u starim sportovima u Brođancima na kojima ta udruga sudjeluje dugi niz godina.

– Sa zanimanjem smo pratili zanimljivu izložbu i poželjeli se i sami okušati u starim sportovima te smo dogovorili iduće druženje i natjecanje u lipnju kako bismo u sportskom duhu i vedrom raspoloženju završili ovu školsku godinu – rekla je ravnateljica Ksenija Žunec.

Uz tajnika Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” ”Podravac” Sopje Jozu Šantaka, na predstavljanju izložbe nazočile su i predsjednica i potpredsjednica udruge, Božica Šantak i Petra Marković.

(www.icv.hr, adf, OŠ Davorin Trstenjak Čađavica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content