Konstituiran je Savjet mladih Grada Virovitice: Predsjednik je Filip Betlemović

Savjet mladih grada Virovitice održao je danas (četvrtak) svoju konstituirajuću sjednicu. Članovi Gradskog savjeta mladih izabrani su 9. svibnja na sjednici Gradskog vijeća, a danas su odabrali svoje vodstvo. Za predsjednika je izabran Filip Betlemović, dok je zamjenica predsjednika Edita Šerkezi.

– Iskustvo u radu s mladima već sam stekao kroz rad Studentskog zbora Veleučilišta u Virovitici na kojem sam ujedno i predsjednik drugu godinu za redom. Rad kroz Savjet mladih Grada Virovitice dat će mi priliku da iskoristim to iskustvo i potencijale u radu s mladima u našem gradu, kroz razne aktivnosti i akcije te suradnji s udrugama – rekao je novoizabrani predsjednik Savjeta mladih Filip Betlemović.

Podršku novoizabranim članovima dao je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

– Vi ste sada tu da osluškujete potrebe mladih, ali i da ih potičete da budu aktivni u životu lokalne zajednice. U Virovitici radimo na brojnim projektima koji su namijenjeni upravo mladima i poboljšanju kvalitete života i tu ćemo se truditi maksimalno vas uključiti – rekao je gradonačelnik I. Kirin.

Čestitkama se pridružila i predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Ivančica Fett – Škvarić.

– Vi mladi ste intelektualni i socijalni potencijal naše lokalne zajednice. Drago mi je što ste danas ovdje i što ćemo zajedno raditi. Veselimo se vašim idejama, a mi smo tu da vam pružimo podršku – istaknula je Ivančica Fett – Škvarić.

Uz Filipa Betlemovića i Editu Šerkezi, u Savjet mladi Grada Virovitice su izabrani: Željko Romić, Ana Blažev i Dorijan Čor.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content