Odavanjem počasti hrvatskim braniteljima Mjesni odbor Centar obilježio svoj dan

Odavanjem počast poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima kod njihovog spomen obilježja u središtu grada, Mjesni odbor Centar obilježio je svoj dan. Članovi odbora poklonili su žrtvi hrvatskih branitelja jer, kako je rekao predsjednik MO Centar Darko Pigler, da nije bilo njih ne bilo ni Hrvatske.

– Mjesni odbor Centar na ovaj je simboličan način obilježio svoj dan posvetivši ga herojima, onima koji su stvorili slobodnu Hrvatsku u kojoj mi danas možemo dati sve od sebe i svojim radom doprinijeti da ljudi žive bolje i sigurnije. Naš odbor je iznimno aktivan, konstantno nešto radimo i imamo nove planove, evo u fazi smo završetka suhog tzv. Mosta prema Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo, a čim završimo već krećemo na drugi projekt – zaključio je Pigler.

Iako zbog spriječenosti nije mogao nazočiti obilježavanju, čestitku članovima MO Centar uputio je gradonačelnik Saša Rister.

– Hvala Mjesnom odboru Centar za marljivosti i aktivnosti. Oni su uvijek tu i spremni pomoći što i nama u Gradu znatno olakšava posao. Od srca im u ime Grada i svoje osobno ime čestitam njihov dan – zaključio je Rister.

(icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content