Predstavljen program ovogodišnje Našičke viteške priče

Ispred Crkve sv. Martina u prigradskom naselju Martin, na konferenciji za medije, gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice grada Našice Ines Resler danas (srijeda) su predstavili program trodnevne manifestacije, 3. Našičke viteške priče koja ove godine započinje u petak, 10. svibnja, a završava u nedjelju, 12. svibnja.

Grad Našice ove godine slavi 795. rođendan, a kroz ovu manifestaciju želi prikazati povijest, tradiciju i kulturu svog grada.

U petak, 10. svibnja manifestacija započinje u 14 sati okruglim stolom pod nazivom “Baština viteških redova u Hrvatskoj” koji će se održati u Dvorcu Pejačević.

Bogat subotnji program održat će se kod Crkve sv. Martina u Martinu s početkom u 13 sati gdje će se prikazivati srednjovjekovni život i bitke. U programu su i dječje radionice, a sve posjetitelje očekuje i vatreni show. Šlag na tortu subotnjeg programa je koncert Ane Rucner.

Program u nedjelju počinje u 10, a završava u 15 sati i namijenjen je djeci. U planu su razne igraonice te potraga za templarskim blagom. Ovu manifestaciju pratit će i bogata eno i gastro ponuda srednjovjekovnih jela.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

Nasicka viteska prica 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content