PREMIJER ŽNL Posljednja dva kola donose odluku o prvaku i ostanku u ligi: Donosimo raspored

Pred županijskim nogometnim premijerligašima ostala su još dva kola u kojima će biti donesena odluka o prvacima te o momčadima koje će iduće sezone napustiti najbolji rang nogometnog natjecanja u Virovitičko-podravskoj županiji. Ovog vikenda, 25. i 26. svibnja, igraju se susreti 25. kola.

Prva utakmica igra se danas u 17:30 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju gdje će drugoplasirano Bratstvo ugostiti susjedni Dinamo iz Kapele Dvora. Domaća momčad u igri je još za oba trofeja: naslov prvaka i pehar za osvajača Kupa, dok gosti, koji su proteklih kola bili desetkovani brojnim ozljedama, dolaze praktički bez opterećenja, tako da bi utakmica trebala biti zanimljiva i neizvjesna. Bratstvo će ići na pobjedu, ali s mislima na prvu finalnu utakmicu Županijskog nogometnog kupa. Domaća momčad nema kažnjenih igrača, dok u gostujućim redovima pravo nastupa nema Stjepan Rajnović.

Ostalih šest utakmica igra se sutra u 17:30 sati.

Vodeća Mladost iz Čačinca odlazi na gostovanje u Voćin, gdje je na terenu stadiona Livadak čeka raspoložena momčad Voćina koja će sigurno nastojati pružiti što jači otpor favoritu. Trećeplasirano Suhopolje putuje u Milanovac kod Sokola. Domaćoj momčadi bi pobjeda bila veliki korak u osiguranju ligaškog statusa, a i gosti, koje će voditi Damir Pemper, nastojat će doći do tri boda. U domaćem sastavu neće moći zaigrati Dorian Uzelac, a kod zeleno-žutih ne može igrati Nikola Menegati.

U Četekovcu se igra općinski derbi između domaćeg Dinama i Mikleuša. Domaća momčad već sedam kola ne zna za poraz i blizu su četvrte pozicije na tablici, a gostima trebaju bodovi za osiguranje ligaškog statusa.

Borova je domaćin Lukaču 05. Domaćima samo pobjeda daje nadu u ostanak u ligi, dok će gosti također nastojati pokazati svoju igračku kvalitetu. U gostujućem sastavu pravo nastupa nema mladi Luka Skupnjak.

U Novoj Bukovici Zrinski je domaćin nogometašima Crnca. Za obje momčadi pobjeda znači osiguranje ligaškog statusa i zato se očekuje borba za svaki pedalj terena.

Slično će biti i u Sladojevcima,gdje će domaća Slavonija nakon gostujuće pobjede u Crncu pokušati doći do bodova u susretu s Rezovcem. Rezovac će također igrati na pobjedu.

Na listi strijelaca vodeći Marin Čavić iz Mladosti postigao je 36 zgoditka. Drugi je igrač Dinama iz Četekovca Matej Dorinka s 30, treći Florijan Rupčić iz Mladosti s 25, dok je
igrač Bratstva Dino Milinović postigao 24 zgoditka.

tablica 13

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content