Učenici i učitelji Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina proveli aktivnost pod nazivom “Biciklijada i šetnja”

Danas (srijeda) su učenici i učitelji Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina realizirali aktivnost planiranu školskim kurikulumom pod nazivom “Biciklijada i šetnja”.

– Aktivnost je trebala biti realizirana u okviru obilježavanja Dana škole, ali nam tada vrijeme nije bilo naklonjeno. Danas su zahvaljujući lijepom vremenu svi učenici razredne i predmetne nastave, kao i posebnih odjela, njih 400, šetali do Potočanskog rekreacijskog centra gdje su zajedno sa svojim učiteljima, a u organizaciji nastavnika Borivoja Kocića, igrali graničara i odbojku na pijesku. Pedeset i šest učenika predmetne nastave su pod vodstvom nastavnice Tomislave Medvedović vozili bicikle do Pustare Višnjica. Na putu su se odmorili u dvorištu naše Područne škole u Gornjem Miholjcu gdje su ih učenici i učiteljice dočekali finom okrijepom – rekla nam je ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Božica Majhen.

Svrha aktivnosti bila je da se učenici na svježem zraku druže sa svojim vršnjacima bez mobitela u rukama.

-Bavili su se tjelesnim aktivnostima koje su ih veselile uz želju da imaju više ovakvih aktivnih dana. Učitelji su već danas u razgovoru s učenicima odlučili u školskom kurikulumu za iduću školsku godinu uvrstiti nove projekte s tjelesnim aktivnostima. Zahvaljujem se policijskim službenicima Policijske postaje Slatina i slatinskom Crvenom križu na pratnji naših učenika, kako bi se osjećali sigurno – zaključila je Majhen.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli, OŠ Eugena Kumičića)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content