Članovi Radne skupine za obrazovanje i kulturu Hrvatske zajednice županija u Županijskoj palači u Varaždinu održali svoju redovnu sjednicu

Nakon održane sjednice Radne skupine za graditeljstvo, Varaždinska županija bila je domaćin i članovima Radne skupine za obrazovanje i kulturu Hrvatske zajednice županija.

Na sjednici, koja je održana u Županijskoj palači u Varaždinu, raspravljalo se o tekućoj problematici na području obrazovanja, kao što je reforma obrazovnog sustava, raspodjela decentraliziranih sredstva te ostala pitanja.

Sjednicu je otvorila Martina Bunić, voditeljica Radne skupine za obrazovanje i kulturu, a zatim je sve nazočne pozdravio i župan Anđelko Stričak zaželjevši pritom svima ugodni boravak u Varaždinskoj županiji upoznavši ih s bogatom poviješću iste. Iskazao je zadovoljstvo što je Varaždinska županija domaćin već četvrtoj radnoj skupini Hrvatske zajednice županije što govori u prilog tome da su aktivnosti i rad županijskih upravnih odjela prepoznatljivi.

Foto 2 5

Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek održao je prigodnu prezentaciju predstavivši pritom projekte koji se provode na području obrazovanja u Varaždinskoj županiji.

Nakon održane sjednice, članovi Radne skupine obišli su i Srednju strukovnu školu Varaždin te Regionalni centar kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija pri Medicinskoj školi u Varaždinu.

(hrvzz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content