Nagrađeni učenici i mentori s područja VPŽ koji su ove godine osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima

U Kazalištu Virovitica održana je ovogodišnja svečanost nagrađivanja najboljih učenika osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima u školskoj 2023./2024. godini, te nagrađivanje njihovih mentora.

Učenike, učitelje, mentore i sve uzvanike pozdravio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović koji je svima nagrađenima čestitao na uspjehu i postignućima.

-Ove godine imamo nagrađena 63 učenika i 26 mentora čiji uspjesi su dokaz kako u našoj županiji imamo talentirane i kvalitetne učenike koji su željni dodatnog rada, uspjeha i učenja, ali i vrijedne mentore te učitelje zbog kojih se zaista možemo pohvaliti da smo županija znanja. Svjedocima smo da se u svim našim školama radi kvalitetno, stoga je naša uloga da nastavimo pomagati, stipendirati, motivirati i ulagati u naše učenike, učitelje i roditelje jer vjerujemo da će jednog dana isto biti vraćeno društvu zbog čega će naša županija ostati ovako uspješna. Iako već godinama osiguravamo materijalna sredstva, gradimo, obnavljamo i rekonstruiramo, svjesni smo da je za sve ove uspjehe zaslužna i upornost mentora i roditelja pa velike čestitke, kao i zahvale upućujem i njima. Ponos ste naše županije te vam i budućnosti želim puno uspjeha, bilo da nastavljate školovanje ili krećete u poslovni svijet – rekao je župan Andrović.

Svečanosti dodjele prisustvovali su i zamjenik župana VPŽ Marijo Klement, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport VPŽ Martina Bunić sa suradnicima, tajnica Sportske zajednice VPŽ Dora Međimorec, tajnik Školskog sportskog saveza VPŽ Ivan Kelečić te ravnatelji škola, mentori učenika i nagrađeni učenici.

Nagrade su učenicima i mentorima dodijelili župan Igor Andrović i županijska pročelnica Martina Bunić. 

Popis nagrađenih možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, www.vpz.hr, Foto: Kristijan Toplak)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content