Opuštanje uz roštilj: Studenti i profesori VUV-a proslavili završetak akademske godine

Studenti i profesori virovitičkog Veleučilišta okupili su se u dvorištu VUV-a, ali ne na predavanju ili na ispitu, već na roštiljadi povodom završetka akademske godine.

Studentska roštiljada je događaj koji okuplja studente svih godina i smjerova radi opuštanja, druženja i uživanja u hrani. Više je to od običnog okupljanja – to je proslava zajedništva, zatvaranje jednog životnog poglavlja, prilika za relaksaciju prije ispita i proslava studentskog života. Ona predstavlja značajan društveni događaj koji studentima ostaje u lijepom sjećanju dugo nakon završetka studija.

Nutricionisti kažu da su potrebne četiri stvari kako biste napravili dobar roštilj, a to su žar za roštilj, marinada, dobro meso i odmaranje mesa, a ekipa s Veleučilišta u Virovitici tvrdi da je za dobar roštilj potrebna dobra ekipa i odmak od briga. Zajedništvo je ključ dobrog roštilja, dobro društvo u dobrom raspoloženju uz dobru hranu.

Ekipa sa Veleučilišta u Virovitici sada je spremna za nove izazove, ispitne rokove, novu akademsku godinu, ali i nove studente!

(Veleučilište u Virovitici)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content