Područni odjel Osnovne škole Đurđevac za djecu s teškoćama u razvoju proslavio 50 godina rada i postojanja

Svečano i razigrano je bilo na obilježavanju 50 godina rada Područnog odjela OŠ Đurđevac za djecu s teškoćama u razvoju. Učenici i učiteljice, te roditelji, staratelji i brojni gosti, među kojima je bio gradonačelnik Hrvoje Janči, potpredsjednica GV Kristina Benko Markovica i ravnatelj OŠ Đurđevac Danijel Domišljanović, pridružili su se prigodnom slavlju i dječjem programu na otvorenom u zajedničkom dvorištu koju Odjel dijeli s Udrugom Mali princ.

Irena Kožar, voditeljica odjela izrazila je zadovoljstvo što ova škola na području grada Đurđevca djeluje za svu potrebitu djecu već pola stoljeća, dok se ravnatelj OŠ Danijel Domišljanović, uz čestitke za visoku obljetnicu, zahvalio svim djelatnicama koje rade s djecom, a posebice Gradu Đurđevcu i gradonačelniku Jančiju što imaju razumijevanje za brigu o djeci s teškoćama u razvoju i sve čine da im osiguraju najbolje uvijete za život i rad.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Hrvoje Janči i rekao da je ovo jedinstveni model u Hrvatskoj gdje škola za djecu s teškoćama u razvoju i Udruga Mali princ, koja dalje brine o njima, imaju zajedničke prostore.

Prije rezanja rođendanske torte i prigodnog dječjeg programa, umirovljenim djelatnicama Odjela, Katici Bratanović i Božici Sobota, uručene su posebne zahvalnice.

(djurdjevac.hr, Foto: D. Domišljanović)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content