U Našicama održan tradicionalni prijem najboljih učenika i mentora, nagradio ih gradonačelnik Krešimir Kašuba

U sklopu proslave Dana grada Našica danas (utorak) na ljetnoj pozornici kod Dvorca Pejačević upriličen je svečani prijem za najbolje učenike koje je gradonačelnik Krešimir Kašuba prigodno nagradio. Na prijemu su uz roditelje, kao podrška bili i ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavog Željko Filjak, ravnateljica Osnovne škole kralja Tomislava Vlatka Zahirović, ravnateljica Osnovne škole Dora Pejačević Verica Marinović, te ravnateljica OGŠ Kontesa Dora Darija Vlajnić i brojni gosti.

Učenici su pokazali zavidno znanje i vještine na poljima iz kojih su se natjecali na raznim natjecanjima, a na ponos roditeljima i mentorima je vidjeti talentirane mlade ljude koji će u budućnosti pridonositi razvoju grada Našica.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba na samo početku svečanosti pozdravio je sve prisutne te zahvalio svima koji su ostvarili uspješne i zavide rezultate na natjecanjima tijekom školske godine.

– Zaista mi je bila čast dodijeliti nagrade te čestitati učenicima na njihovom predanom radu i trudu kroz cijelu školsku godinu. Istaknuo bih kako Našice ove godine obilježavaju 795. obljetnicu i da sam izuzetno ponosan na vrlo bogatu povijest obrazovanja u našem gradu. Današnjim nagradama smo poslali poruku učenicima da nastave s obrazovanjem i radom jer je investicija u znanje najvrjednija investicija u životu. Želio bih pozvati sve koju odu iz zajednice, da se vrate jer ih u Našicama čeka dom i sredina za kvalitetan život. Budućnost ostaje u rukama mladih, a zajedno ćemo graditi bolje sutra – rekao je gradonačelnik Kašuba.

Ravnateljica OŠ kralja Tomislava Vlatka Zahirović naglasila je kako se puno vremena i truda te ljubavi ulaže u obrazovanje.

– Zaista jako cijenim što Grad Našice prepoznaje i vrednuje rad s mladima. Željela bih zahvaliti i na kontinuiranoj podršci školstva, koja se očituje i kroz godišnje nagrađivanje. To je postala tradicija koja potvrđuje predanost Grada obrazovanju. Vjerujem kako će ta podrška i priznanje za rad s mladima biti nastavljena i u budućnosti – izjavila je ravnateljica Vlatka Zahirović.

(icv.hr, ak, A. Koš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content