Najučenik Tehničke škole Virovitica je Ivor Stojevski

U ponedjeljak 4. srpnja, u holu Tehničke škole Virovitica oprostio se 121 maturant od svojih dojučerašnjih razrednih kolega, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja škole.
Ravnatelj Ivan Kućan zahvalio je roditeljima, nastavnicima i učenicima na iznimnoj suradnji te čestitao mladim tehničarima na postignutom uspjehu.

Posebno je istaknuo i prigodno nagradio učenike koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja sve razrede završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem: Alica Berta, Dora Drokan, Mladen Horvat, Mislav Horvat, David Jurčević, Ivana Nežić, Kristina Paurić i Juro Zeba.
Ovom prigodom je proglasio i najučenika Tehničke škole Virovitica – Ivor Stojevski koji je uz odličan uspjeh ostvario niz zapaženih rezultata na natjecanjima i smotrama. Svim nazočnim poželio je puno uspjeha i zadovoljstva u daljnjem životu, a mladim tehničarima i sreće pri zapošljavanju ili nastavku obrazovanja. Još jednom je podsjetio da uvijek otvoreno pokažu koje su vještine i kompetencije usvojili tijekom školovanja u Centrima novih tehnologija, kao i na stručnoj praksi.

(www.icv.hr, iv, Foto: Ivana Vlaisavljević )

20160704_101038 (Custom) 20160704_101603 (Custom)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content