Održana 119. sjednica Kolegija gradonačelnika

U srijedu je održana sjednica Kolegija gradonačelnika Ivice Kirina na kojoj su razmatrana izvješća o radu virovitičkih školskih, kulturnih i sportskih institucija u 2016. godini.

Dosadašnji član Stožera civilne zaštite grada Virovitice Ivica Kašuba, predstavnik Hrvatske gorske službe spašavanja iz Virovitice, imenovan je pročelnikom Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Orahovica, te je po dužnosti imenovan u Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Iz tog razloga na prijedlog Hrvatske gorske službe spašavanja iz Orahovice i odlukom Kolegija gradonačelnika Ivice Kirina na današnjoj je sjednici za člana Stožera civilne zaštite imenovan Goran Mičić iz Virovitice.

Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virovitica na redovnoj izbornoj skupštini održanoj 4. ožujka imenovala je Miroslava Čubrla zapovjednikom postrojbe. Kolegij gradonačelnika na sjednici je potvrdio njegovo imenovanje zapovjednika.

Sva izvješća naći će se na sjednici Gradskog vijeća grada Virovitice, posljednjoj u mandatu sadašnjih vijećnika koja će se održati 29. ožujka. (www.icv.hr; zc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content