Nogometno-sportskom kompleksu u Orahovici ime Dragutina Varge, Fofonjka i dalje na čelu Papuka

Nogometni klub Papuk Orahovica održao je svoju izbornu skupštinu. Na prijedlog Upravnog odbora, jednoglasno je za novog/starog predsjednika potvrđen Dalibor Fofonjka, novi dopredsjednik je Slobodan Lukić, dok novi Upravni odbor čine: Vlado Karakaš, Drago Slivac, Đuro Živković, Darko Krsnik, Dražen Tikvan, Miroslav Jockov, Rade Lukić, Edin Šahinović i Tomislav Bušljeta. Novi Nadzorni odbor čine Zvonimir Varga kao predsjednik te članovi Darko Bušljeta i Mijo Abičić.

Nakon izbora, Skupština je razmotrila i jednoglasno prihvatila prijedlog Upravnog odbora o pokretanju inicijative da se sportski kompleks u Orahovici, na kome nastupa NK Papuk, nazove po doajenu sporta i nogometa u Orahovici – Dragutinu Vargi. Pokojni Dragutin Varga je dugi niz godina bio tajnik i vršio druge dužnosti u klubu, utrvši nogometni put mnogim generacijama Papuka, a svojim neumornim i predanim radom pokazao kako se jedan sportski klub voli i koliko se za njega može dati.

-Dragutin Varga legenda je našeg kluba i čovjek koji nas je svojim djelima zadužio, a ovo je samo mali dio kojim mu se Papuk može odužiti. Siguran sam da klub ide daljnjem stručnom i sportskom napretku, a velika nam je želja i cilj plasman u viši rang natjecanja, odnosno ulazak u 3. HNL – zaključio je predsjednik Dalibor Fofonjka.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content