U Gornjem Miholjcu održano 2. sportsko amatersko natjecanje hrvatskih branitelja

Gradski ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Slatina danas (nedjelja) je bio organizator 2. sportskog amaterskog natjecanja hrvatskih branitelja, koje je održano u Mjesnom domu u Gornjem Miholjcu.

Prije početka natjecanja, gdje su se hrvatski branitelji, članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata, nadmetali u streljaštvu zračnom puškom, visećoj kuglani, stolnom nogometu stolnom tenisu i beli, sve nazočne je pozdravio i dobrodošlicu poželio predsjednik GO UHDDR grada Slatine Željko Kolinger.

– Svima vama ovdje okupljenima želim dobrodošlicu. Želeći vratiti hrvatskim braniteljima, dragovoljcima ponos koji su imali kroz zajedništvo tijekom Domovinskog rata, organizirali smo ovo, drugo po redu, natjecanje i nadam se da će povoljno utjecati na vas koji su dali neizmjeran doprinos u stvaranju neovisne države Hrvatske. Neka bolji i spretniji pobjede u disciplinama koje su u programu natjecanja. Sretno! – rekao je Kolinger. Nazočne je u ime Grada Slatine pozdravio gradski vijećnik Ilija Nikolić, sreću natjecateljima poželio je i predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš.

REZULTATI:

Stolni tenis, pojedinačno:
1. Josip Radočaj
2. Mihael Čolak
3. Davor Santi

Stolni nogomet, ekipno:
1. ZUiČ HVIDR-a VPŽ (Josip Radočaj, Dragutin Fišli)
2. TO UHDDR Bakić (Davor Santi, Zdenko Kokorić)
3. GO UHDDR Slatina (Damir Radić, Mario Grahovac)

Bela, ekipno:
1. Udruga HVIDR-a Slatina (Aleksandar Kiš, Josip Habl)
2. ZUiČ HVIDR-a VPŽ (Stjepan Trevizan, Drago Sabljak)
3. Hrvatski časnički zbor Slatina (Milan Dvojak, Dragutin Mikić)

Viseća kuglana, ekipno:
1. Udruga HVIDR-a Slatina (Marko Marković, Miroslav Marković, Marin Peršić)
2. ZUiČ HVIDR-a VPŽ (Damir Krklec, Damir Lacković, Franjo Sterle)
3. TO UHDDR Sladojevci (Milan Bobanić, Zdravko Kodrić, Petar Derdić)

Streljaštvo, ekipno:
1. GO UHDDR Slatina (Željko Kolinger, Antonio Mrva, Renato Kolinger)
2. UHBL PTSP Nova Bukovica (Slavko Mađarić-Sjever, Drago Ladović, Filip Podboj)
3. Udruga HVIDR-a Slatina (Ivan Gorenac, Ilija Nikolić Josip Podboj)

Na ostvarenim rezultatima najuspješnijim natjecateljima čestitali su i odličja uručili zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement, ratni zapovjednik 136. slatinske brigade stožerni brigadir Josip Černi, predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a VPŽ i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Mato Bubaš, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina i izaslanik slatinskog gradonačelnika Ilija Nikolić, te predsjednik GO UHDDR grada Slatine Željko Kolinger. Druženje hrvatskih branitelja i gostiju se nastavilo uz prigodni ručak, piće i razgovor. (www.icv.hr, adf; foto D. Fišli)

[g-gallery gid=”524326″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content