Učenički dom Virovitica i ove godine sudjelovao na državnoj Domijadi u Rovinju

Učenički dom Virovitica sudjelovao je i ove godine na državnoj Domijadi, koja se održavala od 10. do 12. svibnja u Rovinju.

Ove godine državna Domijada, u svom 44. izdanju održana je u organizaciji učeničkih domova južne Hrvatske. Cilj kreativnog i sportskog rada s učenicima jest kvalitetno ispunjavanje njihovog slobodnog vremena, ali ima i preventivnu funkciju u smislu međusobnog druženja i povezivanja učenika, kako unutar doma tako i među različitim domovima. Na taj je način njihova mladenačka energija usmjerena u pozitivnom smjeru, a i vrijeme provode u stvarnom, a ne virtualnom druženju s vršnjacima.

60348088 1054740548050101 746849436444917760 n Custom
foto: facebook, Učenički dom Virovitica

Na državnoj Domijadi Učenički dom Virovitica prezentirao je dva učenička rada: “Modus” u kategoriji modnog dizajna autora Dorijana Burcara i skulptura “Possesion” nekoliko autora: Dorijana Burcara, Tee Pleško i Ivone Marković pod mentorstvom odgajatelja Voje Božića. Rad “Modus” osvojio je prvo mjesto.

Iz Učeničkog doma Virovitica posebne su zahvale uputili učenicima i odgajatelju Voji Božiću, na sudjelovanju u domskim aktivnostima i širenju dobrog glasa o Učeničkom domu Virovitica na najbolji mogući način.

(www.icv.hr, Učenički dom Virovitica)

[g-gallery gid=”527274″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content