VIJEĆE OPĆINE PITOMAČA Vijećnici dali suglasnost načelniku za sklapanje ugovora za rekonstrukciju dvorane Doma kulture

U Pitomači je jučer (četvrtak) održana 17. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača. Na Dnevnom redu bilo je osam točaka, koje su se uglavnom odnosile na nabavu multimedijskog sadržaja za “Centar za posjetitelje Križnica – Interpretacijski centar Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav”, a vijećnici su dali suglasnost načelniku općine Pitomača Željku Grgačiću da može sklapati ugovore s ponuditeljima koji su se javili na natječaje.

-Dali smo suglasnot i v.d. ravnatelja Centra za kulturu Drago Britvić u Pitomači za sklapanje ugovora s najpovoljnijim ponuditeljem za rekonstrukciju dvorane Doma kulture u Pitomači – I. faza, a vezana je za sredstva koja je Općina dobila od Ministarstva kulture – rekao je predsjednik Općinskog vijeća Općine Pitomača Rikard Bakan.

IMG 9342

Preostale točke Dnevnog reda vezane su uz izmjene i dopune statuta Centra za kulturu Drago Britvić, odnosno uz otvaranje muzejske zbirke rodne kuće Petra Preradovića u Grabrovnici.

-Donesen je i zaključak o davanju suglasnosti na pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Knjižnice i čitaonice u Pitomači te plaćanju zaposlenika, a usklađeno je s dopunama i izmjenama statuta koje su donesene na prošloj sjednici – zaključio je Bakan.

(www.icv.hr,ts, foto: I. Bedeković)

IMG 9347IMG 9355

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content