DANI OPĆINE SUHOPOLJE Završen Grofov kup, u konkurenciji U-11 pobjedu i dvije pojedinačne nagrade odnio Daruvar

Drugog dana 1. Grofovog kupa, koji je organizirao Nogometni klub Suhopolje povodom Dana općine Suhopolje igrale su ekipe uzrasta U-11.

Na turniru je sudjelovalo jedanaest ekipa, koje su u prednatjecanju igrale podijeljene u tri skupine. U četvrtzavršnicu su se plasirali: Daruvar, Škola nogometa općine Lukač, No Limit, Škola nogometa Kaptol, Garić iz Garešnice, Slatina, Škola nogometa FEŠK Aloha i Virovitica.

IMG 1083 Custom

Brojni gledatelji su mogli vidjeti niz zanimljivih i uzbudljivih utakmica. Medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima podijelio je zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement. Za najboljeg igrača proglašen je Toni Njegomir iz Daruvara. Najbolji vratar je bio Ivan Fofonjka, a strijelac Ivan Pavlić, obojica iz škole nogometa FEŠK Aloha iz Feričanaca.

Nogometni klub Suhopolje izvrsno je organizirao turnir.

– Zahvaljujem se svima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira, našoj Općini Suhopolje i načelniku Siniši Horvatu, zamjeniku virovitičko-podravskog župana Mariju Klementu, voditelju škole nogometa Juri Čubeliću i svim drugim trenerima te ostalim našim članovima koji su bili uključeni u organizaciju turnira – na kraju je zadovoljan izjavio predsjednik Kluba domaćina Ivan Kelečić.

IMG 1199 Custom e1565601628799

Rezultati četvrtzavršnice:

Daruvar – ŠN općine Lukač 4:0
No Limit – ŠN Kaptol 3:0
Garić – Slatina 1:1 – penali 2:3
ŠN FEŠK Aloha – Virovitica 1:1 – penali 2:0

Poluzavršnica:

Daruvar – No Limit 2:0
ŠN Fešk Aloha – Slatina 3:1

Utakmica za treće mjesto:

No Limit – Slatina 0:1

Finale:

Daruvar – ŠN FEŠK Aloha 3:2

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”543535″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content