FOTO Na Memorijalu “Mario Grahovac i Željko Lajh” u Slatini, hrvatski branitelji natjecali se u elektronskom pikadu i visećoj kuglani

U organizaciji Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Udruge HVIDR-a Slatina jučer (utorak) je u Slatini održan Memorijal “Mario Grahovac i Željko Lajh”.

Hrvatski branitelji, članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata sa slatinskog područja okupili su se u slatinskom Vatrogasnom domu, gdje su ih prije početka sportskih igara u visećoj kuglani i elektronskom pikadu pozdravili predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić, predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, te zamjenica slatinskog gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić, a igre je službeno otvorio otac poginulog hrvatskog branitelja Maria Grahovca, Tomo Grahovac.

m IMG 0166 Custom e1574847092341

U sklopu Memorijala “Mario Grahovac i Željko Lajh” u slatinskom Hrvatskom domu održana je tribina “Žene u Domovinskom ratu”, na kojoj su predavanja o navedenoj temi održale, ratna reporterka i predsjednica Udruge “Žene u Domovinskom ratu” Dubravka Vukoja i prim. mr. sc. Elvira Koić.

Nakon održane tribina, na kojoj je moderator bila Helena Hegediš, najuspješnijim ekipama i pojedincima sportskih igara uručena su odličja, a evo i rezultata:

m IMG 0187 Custom

Elektronski pikado ekipno:

1. Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina
2. Udruga HVIDR-a Slatina
3. Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije

Elektronski pikado pojedinačno:

1. Damir Bogati
2. Dražen Hološi
3. Borislav Škafar

m IMG 0172 Custom

Viseća kuglana ekipno:

1. Udruga HVIDR-a Slatina
2. Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije
3. Klub hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Nova Bukovica

Viseća kuglana pojedinačno:

1. Marko Marković
2. Stevo Blašković
3. Darko Meter

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”565275″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content