U NOVU GODINU S NOVIM PROJEKTIMA Domagoj Mihelčić novi ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Orahovica

Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica na samom kraju 2019. godine održalo je radnu sjednicu Skupštine koja je bila rezervirana za usvajanje programa rada i financijskog plana za 2020. godinu.

Predsjednik Pavao Ramić istaknuo je kako Društvo i dalje ide u skladu svojih temeljnih zadaća, a to je pomaganje ljudima u potrebi te ustrajanju u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, a isto tako GDCK Orahovica ima u planu i neke nove projekte koji mogu poboljšati rad Društva.

-Najveća nam je želja omasoviti naše mlado članstvo i posebno dobiti što je veći mogući broj dobrovoljnih darivatelja krvi – rekao je predsjednik Ramić.

0201ravnatelj Custom

U sklopu Skupštine po prvi je puta skupštinarima službeno predstavljen i novi ravnatelj Društva, mladi Domagoj Mihelčić koji je zamijenio umirovljenog i dugogodišnjeg ravnatelja i velikog radnika Željka Kiša.

-Evo, prvi puta sam se sada službeno predstavio i moram priznati da sam dobio iznimno težak zadatak nastaviti tamo gdje je Željko Kiš stao. Ono što mogu obećati je da ću dati sve od sebe za ovo Društvo – rekao je Mihelčić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content