FOTO Održana izvještajna skupština NK Sveti Đurađ: Nakon navodnjavanja kreće postavljanje reflektora

U Mjesnom domu u Svetom Đurađu održana je izvještajna skupština istoimenog županijskog drugoligaša.

Izvješće o radu i financijsko izvješće podnio je predsjednik Kluba Ivan Ćavarušić. Sa zadovoljstvom je istakao izuzetne uspjehe u radu kluba u protekloj godini.

Napravljen je rezultatski iskorak, jer je seniorska momčad nakon proljetnog sedmog mjesta u jesenskom dijelu natjecanja osvojila treće mjesto. Iskopan je bunar i postavljen najmoderniji sustav za navodnjavanje terena čime su bitno poboljšani uvjeti igranja i treniranja.

IMG 9241 Custom

Izvješće nadzornog odbora podnio je Ante Marković. U idućem razdoblju planirano je postavljanje reflektora, kako bi se moglo trenirati i u noćnim satima.

Od gostiju skupštinu su pozdravili predstavnik Nogometnog kluba “Rezovac” Marko Doppler, predsjednik Nogometnog kluba “Sokol” Miroslav Feketija, predsjednik UDVDR kluba Sveti Đurađ Stjepan Pepa Laslo, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

IMG 9244 Custom

Svi su naglasili odličnu suradnju s Nogometnim klubom “Sveti Đurađ”, kako na sportskom, tako i na svim drugim područjima. Nakon skupštine svi prisutni su odali počast poginulim i preminulim braniteljima i članovima kluba polaganjem vijenaca i paljenjem lampiona uz spomenik ispred Mjesnog doma.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”579306″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content